Drive in show Fox maakt niet alleen uw feest compleet ook zorgen wij voor licht en geluid van verschillende bands en artiesten

Hoe gaan wij te werk? 

We gaan in gesprek met de band of artiest in gesprek en luisteren goed wat de wensen zijn, daarna gaan wij kijken wat het best bij hun past en verzorgen het tot in de puntjes. 

wil u ook dat wij het licht of geluid voor u doen ?

Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Wij werken samen met :

De zware Jongens

De Zware Jongens hebben sinds het uitkomen van hun eerste single in het jaar 2000 al meer dan 20 hits gescoord.

Danny Panadero

Een show van Danny Panadero is in een woord een belevenis. Na een altijd spectaculaire opkomst begint the voice of Holland aan zijn show met onnavolgbaar enthousiasme en weet hij een zaal in no time naar zijn hand(‘’jesss”) te zetten

 

Berend Reimersma

48062962_588111838282158_5281603055773548544_n

Bij een show van Berend Reimersma wordt je helemaal verwent met de klanken van de gitaar. “Mijn grootse passie is muziek, sinds een aantal jaren treed is solo op , met mijn gitaar speel ik op verschillende gelegenheden”

 

JAN JOOST

Jan Joost een veel geziene gast in cafe;s, discotheken en op bruiloften en partijen. Daarnaast treedt hij regelmatig op tijdens de apres – ski in Westendorf (Oosterijk) en Val Thorens (Frankrijk) 
Jan Joost treedt op met veel enthousiasme en weet dit ook over te brengen op het publiek. Niet alleen zingt hij feestnummers van Hazes tot Wolter Kroes, maar ook lekkere smartlap met een gevoelige tekst schuwt hij niet. 

DJ SANDER POST

Sander is een jonge en ambitieuze discjockey die ieder weekend onderweg om van elk feestje weer een gezellige boel te maken. Sander staat nog aan het begin van zijn DJ-carriere maar heeft nu al een unieke manier van draaien. Altijd gegarandeerd voor 100% Feest. Door snel te switchen tussen de vele muziekgenres, van de Nederlandse feest muziek tot de klassieke discoplaten weet hij iedereen te vermaken! Door deze combinatie heerst er al snel een gezellige sfeer op uw feestje.

Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Sander al veel ervaring op gedaan en is een populaire DJ in Preston Palace in Almelo

De Doelleazen

Wat ooit in het voorjaar van 2009 begon met een grap is ondertussen uitgegroeid tot een populair partyduo in Friesland, genaamd De Doelleazen.
Dit zijn twee friese DJ’s (DJ Syb en DJ Ronald) die in samenwerking met bekende friese artiesten tracks produceren. Zo zijn onder andere ‘Mem fan Doutzen’ van Strawelte, ‘Strjitlizzer’ van Bricquebec, ‘Paad werom’ van Piter Wilkens en ‘Alderwetske Waldpyk’ van de Hûnekop, Lit Jim Gean van Gurbe Douwstra en een teken van leven van Syb van der ploeg gecoverd.

Het eindresultaat van deze covers uit zich in een knallende party act in onder andere het genre happy hardcore.

Sluit Menu